Få et uforpligtende tilbud

Entreprenørarbejde i Viborg, Randers & omegn


Din lokale entreprenør

Hos Thomas Nørgård Aps udfører vi mange typer entreprenørarbejde. Vi har mange års erfaring med opgaver inden for både afløbssystemer, kloak-tvbelægningsarbejde, flisearbejde, snerydning og grusning, støbearbejde og meget andet. Som autoriseret kloakmester sikrer vi, at alle de opgaver vi udfører opfylder alle lovmæssige krav og er af højeste kvalitet

 

Vi udfører alle opgaver

Vi står klar til at hjælpe dig med alle typer entreprenøropgaver – store som små. Vi er med på hele entreprisen og sørger for altid at anvende præcis den medarbejder, der bedst muligt kan udføre opgaven. Vi har mange underleverandører og et bredt netværk. Vi har desuden en ambition om altid at levere de bedste materialer til de bedste priser. Vi arbejder som professionel entreprenør tæt sammen med hver enkelte kunde, så vi er sikker på at levere en løsning, der opfylder dine individuelle ønsker og behov. 

 

Skal vi hjælpe dig?

Vi er din lokale entreprenør i Viborg og Randers, men kører gerne ud til kunder i hele landet. Hvad enten du ønsker hjælp til en renoveringsopgave eller et nybyggeri, er vi den helt rette samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring og et stort kendskab til branchen, hvilket gør, at vi altid kan sikre dig en professionel løsning.

 

Kontakt os på telefonnr. 24 67 66 86 eller gå til vores kontaktside – vi står altid klar med et uforpligtende tilbud.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Top