Få et uforpligtende tilbud

Kloakarbejde i Viborg, Randers & omegn


Kloakarbejde med kvaliteten i top

Alt kloakarbejde er autoriseret arbejde. Det siger loven – uanset om det drejer sig om nye installationer eller reparation af eksisterende kloakker. Eneste undtagelse er etablering af faskiner.

Ved at benytte autoriserede kloakmestre sikres et helt og velfungerende kloaknet, hvilket er altafgørende for et lands hygiejne og sundhed. Forbrugerne vil jævnligt støde på firmaer, der tilbyder at udføre kloakarbejde uden at være i besiddelse af den lovpligtige autorisation. Med vores mange års erfaring ser vi os selv som eksperter indenfor kloak Tv-inspektioner.

 

Kvalitetskontrol

For at sikre en høj kvalitet er det et lovmæssigt krav, at alle autoriserede kloakmestervirksomheder skal anvende et godkendt kvalitetsstyringssystem eller være tilmeldt en særlig tilsynsordning.

Kvalitetsstyringssystemet skal sikre, at kloakarbejde anmeldes og færdigmeldes til kommunen, samt at kloakmesteren udfærdiger rettede tegninger, der viser det udførte kloakarbejde. Disse tegninger sendes til kommunen og udleveres til kunden.

 

Alt kvalitetsarbejde dokumenteres

Kloakmesteren skal dokumentere kvaliteten af det udførte arbejde via blanketter, tegninger og lignende, hvor virksomheden oplyser, hvorledes arbejdet er udført for at overholde bygge- og miljølovgivning. Dokumentationen skal gemmes i mindst fem år.


Under denne ordning får virksomheden minimum hver andet år et kontrolbesøg, hvor hele papirgangen i kvalitetsstyrings-systemet gennemgås.

 

Thomas Nørgård ApS er certifiseret som Kessel service teknikker.

 

Det betyder at vi har en stor viden om produkterne, og en masse erfaring, om hvad der virker bedst for dig.

Vi har døgnservice året rundt, kontakt Steffen Frank Christensen på tlf. 24 67 66 30

Eller se mere her www.kesselservice.dk

 

Top